Återställ ändringar
Ångra en slutförd uppgift direkt eller enligt ett schema, och förstå vad en återställning återskapar.
Varje uppgift sparar det ursprungliga värdet för varje fält som den ändrar. Vid en återställning skrivs de ursprungliga värdena tillbaka.
Revert now
Section titled “Revert now”Klicka på Revert now på uppgiftens informationssida (i listan Tasks heter åtgärden Revert). Den är tillgänglig när uppgiften är Completed eller Partially complete och ännu inte har återställts.

Confirm revert
Bekräfta med Revert. Kortet Revert status visar Revert in progress och sedan Completed med Products reverted.

Återställningen är slutförd
Schemalagd återställning
Section titled “Schemalagd återställning”När du skapar en uppgift markerar du Schedule the revert och väljer ett datum och en tid minst 5 minuter efter starten. Se Schemalägg, återställ och spara.
När uppgiften har sparats kan du fortfarande ändra dig:
- Reschedule revert öppnar en dialog med ett nytt Date och Time.
- Cancel revert schedule tar bort den schemalagda återställningen. Du kan lägga till en ny senare med Schedule i kortet Revert status.

Reschedule revert
Vad en återställning gör
Section titled “Vad en återställning gör”- Den återställer det värde som varje produkt eller variant hade när uppgiften kördes, för varje fält som uppgiften ändrade (till exempel pris och jämförpris tillsammans).
- Den skriver dessa värden även om någon har ändrat produkten manuellt efter uppgiften. Manuella redigeringar som gjorts under tiden skrivs över. Se vanliga frågor Why do my manual edits keep reverting?.
- Produkter som togs bort i Shopify efter uppgiften kan inte återställas. Återställningen avslutas som Revert partially completed och felbannern listar produkterna. Se Uppgiftsfel och varningar.
- Taggar: taggar som uppgiften lade till tas bort och taggar som den tog bort läggs tillbaka. Kollektioner och försäljningskanaler återställs på samma sätt.
- Metafält som inte fanns före uppgiften tas bort igen.
Vad som inte kan återställas
Section titled “Vad som inte kan återställas”- Delete product, Delete variants by option value och Remove product options tar bort data permanent. Dessa uppgifter har ingen återställning.
- En uppgift som redan har återställts kan inte återställas igen. Duplicera den för att köra ändringen en gång till.