Ga naar inhoud
Gratis installeren
Nederlands
Openen in Claude Stel vragen over deze paginaOpenen in ChatGPT Stel vragen over deze pagina

Wijzigingen terugdraaien

Maak een voltooide taak direct of volgens een planning ongedaan en begrijp wat het terugdraaien herstelt.

Elke taak bewaart de oorspronkelijke waarde van elk veld dat ze wijzigt. Bij het terugdraaien worden die oorspronkelijke waarden teruggeschreven.

Klik op de detailpagina van de taak op Revert now (in de lijst Tasks heet de actie Revert). Dit is beschikbaar als de taak Completed of Partially complete is en nog niet is teruggedraaid.

Dialoogvenster Confirm revert: Are you sure you want to revert this edit? All modified fields will be restored to their previous values.

Terugdraaien bevestigen

Bevestig met Revert. De kaart Revert status toont Revert in progress en daarna Completed met Products reverted.

Kaart Revert status met Completed, Reverted on met datum en Products reverted 6/6

Terugdraaien voltooid

Vink bij het aanmaken van een taak Schedule the revert aan en kies een datum en tijd die minstens 5 minuten na de start liggen. Zie Plannen, terugdraaien en opslaan.

Nadat de taak is opgeslagen, kun je nog van gedachten veranderen:

  • Reschedule revert opent een dialoogvenster met een nieuwe Date en Time.
  • Cancel revert schedule verwijdert het geplande terugdraaien. Je kunt later opnieuw een planning toevoegen met Schedule in de kaart Revert status.

Dialoogvenster Reschedule revert met Date, Time en een kalender

Terugdraaien opnieuw plannen

  • Het herstelt de waarde die elk product of elke variant had op het moment dat de taak werd uitgevoerd, voor elk veld dat de taak heeft gewijzigd (bijvoorbeeld prijs en vergelijkingsprijs samen).
  • Het schrijft die waarden terug, ook als iemand het product na de taak handmatig heeft gewijzigd. Handmatige bewerkingen die daartussen zijn gemaakt, worden overschreven. Zie de veelgestelde vraag Why do my manual edits keep reverting?.
  • Producten die na de taak in Shopify zijn verwijderd, kunnen niet worden teruggedraaid. Het terugdraaien eindigt als Revert partially completed en de foutbanner toont de producten. Zie Taakfouten en waarschuwingen.
  • Tags: tags die de taak heeft toegevoegd, worden verwijderd en tags die ze heeft verwijderd, worden weer toegevoegd. Collecties en verkoopkanalen worden op dezelfde manier hersteld.
  • Metavelden die vóór de taak niet bestonden, worden weer verwijderd.
  • Delete product, Delete variants by option value en Remove product options verwijderen gegevens definitief. Deze taken kunnen niet worden teruggedraaid.
  • Een taak die al is teruggedraaid, kan niet nogmaals worden teruggedraaid. Dupliceer de taak om de wijziging opnieuw uit te voeren.

Was dit nuttig?